Over ons

Medewerkers

Mijn naam is Kitty Daamen. In 1988 heb ik mijn opleiding aan de Radboud Universiteit afgerond. Ik ben GZ-psycholoog en groeps psychotherapeut (NVGP) en ben getraind in oplossingsgerichte therapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie, ACT en groep dynamische processen. 

In de revalidatie heb ik brede ervaring en kennis opgedaan in medisch psychologische problematiek (waaronder NAH, chronisch pijn), groepsbehandeling en coaching in terugkeer naar werk.  Ik heb diverse trainingen in groep dynamische processen verzorgd (in-company) en heb met enthousiasme opdrachten ter verbetering van communicatie en samenwerking in teams uitgevoerd. Daarnaast ben ik ervaren in het geven van supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ psycholoog (PIOG).

In 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart om met meer flexibiliteit in te kunnen gaan op de vragen van een cliënt of organisatie en dichter bij de cliënt (multidisciplinaire) zorg te kunnen verlenen.

Mijn naam is Mieke van der Haas. In 1988 heb ik de studie (klinische) psychologie afgerond in Nijmegen. Daarna ben ik opgeleid tot GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCT en EMDR-therapeut. 

De afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt bij diverse revalidatiecentra, waar ik me heb kunnen specialiseren in de diagnostiek en behandeling van psychologische klachten samenhangend met aanhoudende lichamelijke klachten zoals pijn, gevolgen van licht traumatisch hersenletsel en post-covid. In de behandelingen hecht ik waarde aan een goede samenwerking op basis van gelijkwaardigheid, waarbij ik werk volgens de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke richtlijnen. 

Ik kijk er naar uit om te gaan samenwerken met Kitty Daamen omdat de visie en werkwijze van onze praktijken mooi op elkaar aansluiten. Vanaf 1 oktober ben ik aan de slag bij Dynamische Psychologie en zal ik in haar praktijk te Boxtel aanwezig zijn op de woensdag en vrijdag.

visie

Het leven is voor mij een dynamisch geheel. Wijzelf, de mensen om ons heen en de wereld zijn voortdurend in beweging. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassing. Wanneer het niet (meer) lukt om een nieuw evenwicht te vinden en je zoekt hulp, dan ben je van harte welkom.

De kern van mijn werk is het in openheid aangaan van een gesprek waarin ik je help te onderzoeken waar je op dat moment in vastloopt en wat je nodig hebt om je leven weer kleur of richting te geven. Voor mij is belangrijk dat jij als client de regie hebt en actief aan de slag gaat in de behandeling. Mijn kracht ligt in het verhelderen van processen in het hier en nu. Ik treed je tegemoet zoals ik ben: eerlijk, direct, empatisch en  pragmatisch. Daarbij is behandeling op maat het uitgangspunt, kort als het kan en langer als het nodig is.

Ik werk met diverse behandelmethoden, waaronder cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Bij voorkeur zet ik de ACT-methode in (Acceptance and Commitment Therapy), met aandacht voor het proces in het hier en nu.